it-imageConsultanţa IT este o linie relativ nouă şi dinamică de servicii profesionale în domeniul tehnologiilor de vârf. Pentru a identifica problemele unui sistem de informaţiile disponibile şi de a oferi modalităţi de soluţie optimă a lor - cum este esenţa de consultanţă IT, fiind un pas important spre sporirea eficienţei întreprinderii.

Definiţia cea mai comună de consultanţă IT este după cum urmează: Consultanţa în domeniul telecomunicaţiilor şi tehnologiilor informaţionale înseamnă servicii de consultanţă ce vizează realizarea unui efect maxim de punere în aplicare a tehnologiei informaţiei la costuri minime.

Consultanţa IT trebuie să conducă la dezvoltare şi sfaturi, recomandări practice pe baza auditului efectuat prin telecomunicaţii şi a sistemelor de informare şi destinate  optimizării infrastructurii informaţionale a companiei şi sistemelor de securitate, inclusiv introducerea de noi sisteme, pentru sporirea eficienţei întreprinderii.

Windows 7 LogoÎWindows Vista Logon 2004 am fost coptat în programul tehnic de testare al sistemului de operare Windows Vista.
În 2007 în cel destinat testării sistemului Windows 7 (nu programul beta destinat publicului larg, ci în programul tehnic) şi pentru descoperirea diverselor bug-uri şi sugerarea unor idei am primit o copie gratuită a sistemului Windows 7 Ultimate intitulat ca "Windows 7 Ultimate Comemorative" într-un ambalaj cu ediţie limitată, semnat de preşedintele Microsoft, Steve Balmer.